Theater

In het Gebint worden theater cursussen en workshops voor volwassenen gegeven. 

 
Basis improvisatie cursus
In de cursus komen na een warming up allerlei spelvormen aan bod waarin de cursist leert zowel zijn lichaam als stem in te zetten in het spelen. Hoe zet je gedachten en gevoelens om in een spannende spelscene? Veel uitdagende situaties en verschillende personages worden al improviserend geoefend. Ook wordt er soms gewerkt met een vaste tekst. Het belangrijkste in de 10 avonden is vooral heel veel plezier te maken met elkaar door toneel te spelen. 
.
Improvisatie "Het Vervolg"
Voor spelers die enkele jaren bezig zijn met improviseren is deze cursus een uitdaging waarbij je op een hoger niveau acteert. Eventueel werken wij toe naar een voorstelling. Deze Cursus start weer op donderdagavond half januari 2019. 
Workshops "de vloer op"
Ken je dat programma "de vloer op" waar acteurs onvoorbereid de prachtigste scènes spelen? Ben je benieuwd of jij dat ook durft en kan. Of heb je al vaker gespeeld en wil je je improvisatie- vaardigheden verder ontwikkelen? 
 
Deze workshop is bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde toneelspelers. De workshop start om 13.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen. Na een warming-up en diverse korte spel-improvisaties krijgen steeds twee spelers een spannende opdracht om gezamenlijk uit te werken.
 
Bent u geïnteresseerd dan kunt u contact opnemen door middel van het contact formulier.