Het Gebint speelt Kuna

LANDGOED BORLOTTI

Een theatervoorstelling ontstaan uit improvisaties. Het landgoed wordt verkocht al weet de eigenaresse hiervan niets. Welke belangen spelen er en wie gaat het winnen.

Het landgoed heeft veel gezien en is uitgeput. Verschillende belanghebbende duiken op om Het landgoed nieuw leven in te blazen. Ieder heeft  zijn eigen belang en strategie.  Maar wat vindt Het Landgoed ervan?

Dit stuk is ontstaan uit improvisaties waarbij we geïnspireerd zijn op het stuk van Tjechov 'De kersentuin’  en het boek ‘niemand is onsterfelijk’ van Simone de Beauvoir.
verwachten: Het is een voorstelling geworden met absurde en schrijnende scenes met veel beweging en gebruik makend van de inspirerende bosomgeving. 
spelers : Hetty Kiers, Rolien van der Belt, Janine Hoekstijn, Peter Naaktgeboren, Marije Wanders, Marielle Tromp
regie: Minou Otten

Theater

In het Gebint worden theater cursussen en workshops voor volwassenen gegeven. 

 
Basis improvisatie cursus
In de cursus komen na een warming up allerlei spelvormen aan bod waarin de cursist leert zowel zijn lichaam als stem in te zetten in het spelen. Hoe zet je gedachten en gevoelens om in een spannende spelscene? Veel uitdagende situaties en verschillende personages worden al improviserend geoefend. Ook wordt er soms gewerkt met een vaste tekst. Het belangrijkste in de 10 avonden is vooral heel veel plezier te maken met elkaar door toneel te spelen. 
.
Improvisatie "Het Vervolg"
Voor spelers die enkele jaren bezig zijn met improviseren is deze cursus een uitdaging waarbij je op een hoger niveau acteert. 
Workshops "de vloer op"
Ken je dat programma "de vloer op" waar acteurs onvoorbereid de prachtigste scènes spelen? Ben je benieuwd of jij dat ook durft en kan. Of heb je al vaker gespeeld en wil je je improvisatie- vaardigheden verder ontwikkelen? 
 
Deze workshop is bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde toneelspelers. De workshop start om 13.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen. Na een warming-up en diverse korte spel-improvisaties krijgen steeds twee spelers een spannende opdracht om gezamenlijk uit te werken.
 
Bent u geïnteresseerd dan kunt u contact opnemen door middel van het contact formulier.