Over Het Gebint

Het Gebint is de naam van ons bedrijf dat bestaat uit activiteiten en een gebouw. Wij verzorgen trainingen en theatercursussen. Daarnaast is Het Gebint de naam van het vakantiehuis en trainingsruimte. Het is mogelijk voor anderen de ruimte te huren om met groepen te werken of om vakantie te vieren. 


Het Gebint is een vrijstaande verbouwde boerderij die te gebruiken is als vakantiehuis en werkruimte voor groepen. Het Gebint is centraal gelegen in hartje Drenthe tussen twee nationale parken. Het Gebint beschikt over vijf slaapkamers met elk twee bedden. De benedenverdieping met drie slaapkamers, is volledig rolstoelvriendelijk. Boven zijn nog twee slaapkamers.

Peter Naaktgeboren

verzorgt trainingen signalering kindermishandelling, huiselijk geweld en algemene gesprekstechnieken. Als supervisor ondersteunt hij professionals binnen het onderwijs en de zorg. Daarnaast verzorgt Peter ouderavonden over opvoedingsondersteuning, "Hoe geef ik mijn kind meer zelfvertrouwen?" De onderdelen van deze ouderavond zijn  "De kracht van het compliment" en "Het stellen van grenzen op een plezierige manier". 

Minou Otten

Geeft als theaterdocente cursussen, workshops en maak voorstellingen met kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast werkt Minou als Communicatietrainer en Trainingsactrice bij verschillende organisaties.